Cautare

1424 de rezultate pentru "interviu cu sfetcu" (2.99 secunde)
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda declara intr-un interviu pentru Academia Catavencu ca, din punctul sau de vedere, ANI e ca o femeie cu implanturi de silicon, cu care "s-ar duce intr-o seara", dar pe care nu ar lua-o de nevasta, el prezentand-o si ca pe o femeie "de dus in liziera padurii, nu la bal".
Denis Alibec a oferit un interviu pentru Orange Sport in care a vorbit despre iesirile sale nervoase de pe teren, despre visul de a castiga titlul cu Farul si despre nereusitele de la echipa nationala.
Cristina Vasiu si iubitul au oferit un interviu in exclusivitate. Uite cum s-a dat de gol partenerul artistei in privinta nuntii.
Interviu incredibil cu unul dintre milionarii in fata caruia smecherii stau drepti. Celebrul Beinur a dezvaluit cum a facut primul milion de dolari dintr-o lovitura, dar si cum a fost impuscat in fata.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". ... In aprilie 2009, ele au fost suspendate, urmare a unor carente sau, daca vreti, deficiente cu privire la achiztiile publice.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". ... Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". ... Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare.
Avem primul interviu la dublu cu Francisca si Tj Miles, dupa ce s-a zvonit ca sunt intr-o relatie si ca el ar fi fost motivul divortului dintre ea si fostul sot!
Victor Piturca a oferit un interviu pentru Orange Sport. ... Nu vad jucatorii ca joaca cu ambitia jucatorilor argentinieni. ... Ma refer la nivelul asta, la echipele de club au lucrat si e cu totul altceva.
Gina Pistol a oferit un interviu emotionant despre viata de mamica. Prezentatoarea de la Chefi la cutite a vorbit despre viata ei de cand a aparut micuta Josephine.
Poli Iasi a invins-o pe Otelul cu 2-0 si a obtinut matematic promovarea in SuperLiga, cu patru etape ramase de disputat de play-off-ul ligii a doua.
Are in spate un nume cu greutate si vrea sa-l duca mai departe. Frumoasa Betty ne-a acordat un interviu exclusiv, chiar de ziua ei si a facut o serie de confesiuni impresionante.
Matteo a acordat un prim interviu alaturi de fetita lui si a vorbit despre cum se simte in rolul de tata.
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
La 6 luni de la instalarea in fotoliul de premier, Calin Popescu Tariceanu a acordat un interviu agentiei de presa Romnet, pe care il prezentam in exclusivitate galatenilor - Spuneti-mi, in primul rind, la sase luni de cind ati venit la Palatul Victoria, care credeti ca este cea mai buna masura pe care ati luat-o in aceasta perioada?
Domnia sa nu este unicul politician nou-ales, dar prin istoria sa de viata si prin modul de a actiona in cadrul unei echipe responsabile si ferme, aceea a grupului parlamentar liberal din Parlamentul Romaniei, am decis sa purtam acest scurt dialog in incercarea de a demonstra, speram noi, ca stereotipul politicianului in varsta, cu forme rubensiene, inchistat, egoist si inert in fata dinamicii vietii sociale este pe cale de a fi spart.
O posibila varianta pentru alcatuirea guvernului este UDMR, cu care poarta discutii atat Uniunea PSD+PUR, cat si Alianta "D.A.”. ... Parerea a fost reiterata si de vicepresedintele PRM Lucian Augustin Bolcas, care a avut amabilitatea de a acorda cotidianului "Replica” un interviu.
“Dupa Adrian Nastase, presedintele Romaniei este un om cu mai putine drepturi decat orice cetatean“, a adaugat Traian Basescu.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Calin Popescu-Tariceanu a declarat intr-un interviu acordat Reuters ca alegerile anticipate nu sunt excluse, insa este de parere ca ele nu-si au rostul in perioada imediat urmatoare, ci in 2007, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
google-analytics.com